QUI SOM

Abacongress és una empresa que ofereix serveis d'interpretació, traducció escrita, equips de traducció simultània i audiovisuals. Són més de vint anys els que ens avalen en el sector de la interpretació i la traducció.

 

 

L'àmbit de la traducció abasta diferents modalitats, per bé que totes tenen un mateix objectiu i punt en comú: establir un vincle de comunicació entre persones que parlen idiomes diferents. A Abacongress posem tota la nostra experiència al servei dels nostres clients perquè la comunicació sigui el màxim d'eficaç.

 

Foto2   Cabina Madrid

Posem a la vostra disposició intèrprets de totes les llengües: anglès, francès, italià, portuguès, castellà, català, alemany, àrab, danès, eusquera, finès, gallec, grec, holandès, japonès, rus, suec, i també glossaris compartits amb intèrprets de tot el món que garanteixen la correcta utilització dels termes a traduir.

A Abacongress ens comprometem a oferir un servei de qualitat, professional i flexible. El nostre punt fort és la gestió integral dels serveis d'interpretació i traducció, de manera que, des del moment en què un client ens demana un pressupost, treballem conjuntament els gestors de projectes i tècnics perquè el servei d'interpretació sigui un èxit.

Consulteu-nos les vostres necessitats lingüístiques i estarem encantats d'assessorar-vos.

ABACONGRESS® 2024